Om oss

Ballfangernett.no er en trygg og solid partner når du skal velge ballfangernett. Vi hjelper deg hele veien med befaring, prosjektering, montering og service.

Produksjon

Titan Sport står for produksjon av alle ballfangernett med tilhørende utstyr som leveres av ballfangernett.no. Titan Sport er en totalleverandør og har med sine to avdelinger i Drammen og Aurskog har Titan Sport til sammen 120 års erfaring med produksjon av idrettsutstyr til norske idrettsanlegg. All produksjon foregår i Norge. Dette sikrer kort leveransetid og solid utførelse på alt fra nett til tilbehør.

Prosjektering

Ballfangernett.no er en trygg og solid partner når du skal velge ballfangernett. Vi hjelper deg gjerne med å finne den beste løsningen og tar hensyn til både behov, rammer  og ikke minst grunnforholdene. Det hjelper ikke å ha et solid ballfangernett om det blåser ned i første høststorm på grunn av manglende fundamentering. Vi hjelper deg gjennom hele prosessen med alt fra rådgivning til montering, slik at du får et varig og slitesterkt anlegg. Laget i Norge for norske forhold.

Bli forhandler?

Vil du bli forhandler av ballfangernett i ditt område? Vi søker stadig nye forhandlere til våre kvalitetsprodukter. Ved å bli en del av ballfangernett.no kan du selge produkter som er til å stole på til kunder som du kjenner.

Ta gjerne kontakt med oss for en nærmere prat.